ORGÓ

Orgó Informa

ENCUENTRO REICHIANO

En Orgó, la sede de la ES.TE.R  en Barcelona

 

El  próximo día 4 de marzo de 2011 a las 19:30 nos encontraremos los reichianos de Catalunya a tomar una copa y pasárnoslo bien.

PUBLICACIÓN DEL LIBRO PÓSTUMO DE NURIA CASAS

Se va a editar un libro póstumo de Nuria Casas: “La festa dels Crancs” por la editorial Alreves. Nuria fue colaboradora nuestra en Orgó, y una mujer que peleó por su salud hasta donde le llegaron sus fuerzas. El libro estará listo a partir del 21 de marzo y para el sábado 2 de abril por la tarde hay prevista una celebración en Barcelona.

Benvolguts i benvolgudes,

Em fa molt íssima il·lusió poder-vos dir que, després de tant temps i tant parlar-ne, el dia 21 de març La Festa dels crancs, el llibre de la Nuria Casas serà a totes les llibreries del país!
 
Per descomptat, estem preparant ja vàries presentacions a les que vull convidar-vos molt especialment. Ja us aniré concretant els detalls de la convocatòria, però perquè ho tingueu present a les vostres agendes, de moment els actes previstos són els següents:
 (data a confirmar, la setmana del 21 de març): Presentació a l’Abacus de Vic (al vespre)
  26 de març (tarda): presentació a Masies de Voltregà (jardins de la Casa Forta del Despujol)
 2 d’abril (tarda): presentació a Barcelona (espai per confirmar: la intenció, però, és fer-ho a la plaça de la Virreina). Molts de vosaltres sabeu que, des de la mort de la Nuri, “rondava” la idea d’una festa, i aquest és el format que voldríem donar-li. Comptarem amb la col·laboració d’Astrud i el Col·lectiu Brossa (no els coneixeu? Boníssims, em Marc fa temps que col·labora amb ells i han tret un disc recentement).
 
No patiu que us tindré informats i informades.... i segurament també demanaré la vostra col·laboració en la promoció del llibre. Però no avanço esdeveniments: tenim algunes propostes concretes que ja us farem arribar.
 
Mooooolts petons,  
Marta

 

Actividades | Atención Clínica | Artículos y bibliografía | Formación | Asistencia | El Equipo | Otros enlaces
página principal


ORGÓ
Centre Clínic Reichià
Lepant 367, entl. 1ª (Trav. De Gràcia)
08025 Barcelona
Tel./fax 93 347 62 28

E-mail: